Lustrum 40 jaar Basketbal BV Spaarndam

hoi allen, leden, oud-leden , sponsoren en ex-sponsoren

jawel, 3 november as hebben we een basketballeven van 40 jaren en dit feit moet toch even gevierd worden met een mooie feestelijke dag.

We starten om 12.00 uur met een lekker bakkie en daarbij een prettig smakend hapje.

om 12.30 uur starten we de dag met een roemruchte zeskamp. Gedurende de middag strijden teams om een mooi bokaal we verwachten rond 17.00 uur gereed te zijn.

De teams worden willekeurig samengesteld en de bedoeling is om rond de zes deelnemers per team te hebben. De strijd gaat over zo’n zes sportonderdelen in de grote sporthal met een grand finale als slot, een soort van waterballet.  Een ieder kan zich opgeven door opgave via de ontvangen mail bericht of via:

info@bvspaarndam.nl

de avond begint met een receptie en daaraansluitend wordt het lopend buffet geopend. rond 20.30 uur gaat de feestavond beginnen. Gedurende de avond is leuk gezellig vermaak met oa een DJ en tussendoor live optredens van een top duo en het Nederlandse lied wordt daarbij ook niet vergeten.

graag via de mail even aangeven of je komt met introducé of niet, dit voor het buffetgebeuren

info@bvspaarndam.nl

het geheel is vrij toegankelijk en een ieder moet zorgen voor een uitmuntende stemming, alleen voor de drankjes moet je zelf zorgdragen en we werken met behulp van muntjes

Groetjes en tot 3 november as

namens het feestgebeuren

ruud O

ps opgeven via info@bvspaarndam.nl

 

 

Welkom

BV Spaarndam is wegens onderhoud offline. 

Copyright © 2019 BV Spaarndam | Webdesign & ontwikkeling mediatijgers.nl | Inloggen