Rabobank fietstocht

Op 5 juni was het dan eindelijk zo ver dat de jaarlijkse Rabobank Fietstocht weer gereden kon worden. Het weer was goed en degene die mee deden en als groep wilde fietsen hadden om 10:00 uur afgesproken bij de molen De Zandhaas in Santpoort-Noord waar een van de vetrekpunten van de fietstocht was. Dit jaar kon er gekozen worden uit 3 fietstochten. Eentje ten zuiden van het kanaal van ca. 25 km, eentje ten noorden van het kanaal van ca. 30 km en voor de echte liefhebbers de zuid en noord tocht achter elkaar, ca. 55 km. De groep die bij de Zandhaas vetrokken is (zie foto) bestond uit 5 leden van BVS aangevuld met kinderen, moeders, vaders, buren en vrienden. Een gezellige groep die de gehele tocht bij elkaar is gebleven. Het parcours was mooi en redelijk fietsvriendelijk. Onder andere de stop bij de ruïne van Brederode was zeer leuk. Bij de informatieboerderij Zorgvrij hebben de kleineren onder ons een heerlijk ijsje genuttigd en de ouderen onder ons hebben bij het Telstar Stadion een heerlijke kopje koffie van de Rabobank ontvangen. Tijdens de tocht kwamen we vele bekenden tegen waarvan het niet duidelijk was voor welke club zij fietsten. Wat wel zeker was dat 1 lid van de donderdag recreanten ploeg tezamen met een vriend de lange tocht (zuid en noord) heeft gefietst. De Rabobank Fietstocht heef dit jaar € 250,- opgebracht. Een mooi bedrag. Wij willen iedereen die aan deze bijdrage heeft geholpen natuurlijk bedanken!!!

Laten we proberen volgende editie met nog meer mensen deel te nemen zodat we nog meer sponsorgeld kunnen binnenhalen. De afstand is voor iedere fietser haalbaar en het is een heel gezellige ochtend/middag.

 

sam_4259-1

Grote Clubactie!!

Hier de trekkingsuitslag van de Groteclub Actie. Check snel of je gewonnen heb!!

Trekkingsuitslag 2015

Algemene Leden Vergadering 2 juni. Kom ook!!

Op dinsdag 2 juni is er weer een nieuwe Algemene Leden Vergadering. We hopen jullie daar allemaal weer te zien. De stukken voor de vergadering vind je hier.

Stichting Spaarndamfonds bedankt!!!

Stichting Spaarndamfonds heeft BV Spaarndam een mooi bedrag gesponsord voor de aanschaf van nieuwe senioren ballen. Via deze weg willen wij de stichting hiervoor nogmaals bedanken.

 

 

Welkom

BV Spaarndam is wegens onderhoud offline. 

Copyright © 2018 BV Spaarndam | Webdesign & ontwikkeling mediatijgers.nl | Inloggen